Vissza a főoldalra

 

 

 

Csupi-Ker Kft.
1213 Budapest, Mag utca 3.
 

Papírhulladék Műanyag palack, fólia Iratmegsemmisítés Elérhetőség Bemutatkozás

Köszöntjük a Csupi-Ker Kft. honlapján!
 

Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon, köszönjük érdeklődését cégünk iránt!

Cégünk, a CSUPI-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenysége a szelektív hulladékgyűjtés, hulladékkezelés, a csomagolási hulladékok közül a papírhulladékok, és műanyag hulladékok, PET palackok átvétele, kezelése, előkészítése újrahasznosításra.

Ezáltal kivesszük részünket a napjainkban egyre fontosabbá váló hulladék hasznosításban.

Célkitűzésünk, hogy a hulladékot termelő gyártók, kereskedők, raktárbázisok, logisztikai központok, üzletek segítségére legyünk a hulladékaik elszállításában, átvételében, közreműködjünk az újrahasznosításban, és gondoskodjunk egy gazdaságos, környezetkímélő szakszerű hulladékkezelésben, mentesítve a hulladéktermelőket, és átvéve tőlük a kezelési kötelezettségük gondját.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, és már több mint 16 éves tapasztalattal rendelkezik a hulladékkezelésben.
(Jogelődje 1998-ban alakult Csupi-Ker Bt. néven, majd 2007-től Kft-ként működik tovább.)

Rendelkezünk saját telephellyel Budapest peremkerületén, Csepelen, a területen egy 400 m2-es csarnokkal, bálázó géppel, a szükséges eszközökkel, begyűjtő járművekkel, konténerekkel, konténerszállító, és tömörítős tehergépkocsival, valamint kisebb méretű szállítójárművekkel is így mindig a mennyiség és a helyi viszonyok alapján tudunk járművet küldeni, de a telephelyünkre beszállítva is átvesszük a számunkra megfelelő papír és műanyag hulladékot.

Rendelkezünk a szükséges személyi feltételekkel, valamint a vonatkozó engedélyekkel.

Engedély számok: 732-16/2014, érvényes 2017.04.30-ig, 14/325-10/2014, érvényes 2019.06.05-ig.

A telep megközelíthetősége jó, Csepel főútvonaláról, a II. Rákóczi Ferenc útról közvetlen lehajtással történik. Fekvését tekintve az M0-s körgyűrű csepeli felhajtójának közelében, a főváros peremén, a város köré épült ipari parkokhoz közel helyezkedik el, ami ideális helyzet a keletkező hulladékok elérhetősége szempontjából, valamint az előkezelt hulladékok elszállítását tekintve.

Telephelyünkön vállalunk bérbálázást is, valamint iratmegsemmisítést egyedi megállapodás alapján. A bizalmas iratok megsemmisítése akár meg is várható.

Amennyiben szolgáltatásainkat megfelelőnek találják, és együttműködésünket hosszú távra gondoljuk, szerződésben tudunk megállapodni.

Az átvett hulladékok mennyiségét havonta visszajelentjük, és éves szinten összesítve igazolást adunk az éves hulladék mennyiségekről, segítve ezzel a hulladékjelentési kötelezettség teljesítését.

Kérdés esetén, illetve az aktuális hulladék-átvételi árakkal kapcsolatban kérjük, keressenek bennünket elérhetőségeinken.

 

 

Hívjon minket bizalommal!
Tel.: (+36 1) 278-2380
Fax: (+36 1) 278-2381
Mobil: 06 20 9628-666

 

Minden jog fenntartva! - Csupi-Ker Kft. --- www.csupi.hu 2005-2014.